• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bcr

  BCR  a făcut câteva estimări privind volumul de credite Prima Casă pe care le va acorda.

  „Preconizăm că vom utiliza integral plafonul alocat şi vom avea nevoie de plafon suplimentar spre sfârşitul anului”, a declarat într-un comunicat Ioana Mihai, Şef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

  În cazul programului  Prima Casă 6, banca a acordat aproximativ 6.000 de credite, iar în total s-au cumulat circa 38.000 de împrumuturi, în valoare de peste 6,3 miliarde lei.

  „Evoluţia vânzărilor de credite ipotecare în 2014 a arătat o creştere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vânzările prin programul Prima Casă, dar la finalul plafonului alocat Programului, evoluţiile au indicat vânzări mai puternice pe Prima Casă. Pe perioada derulării Programului, creditul Prima Casă şi-a păstrat atractivitatea în special pentru tinerele familii care au putut beneficia de un avans scăzut şi condiţii avantajoase de costuri”, a precizat BCR.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top