• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • "romania moneda euro"Un studiu al companiei Markit relevă că economia zonei euro a început trimestrul trei din 2017 cu cel mai lent ritm de creștere din ultimele șase luni.

  Indicatorul Composite Purchasing Managers (PMI) în zona euro, care măsoară activitatea în industrie și sectorul serviciilor, a scăzut ușor în iulie, la 55,8 puncte, de la 56,3 de puncte luna precedentă, potrivit unei estimări a companiei Markit, cu sediul la Londra.

  Un indicator PMI de peste 50 de puncte arată o expansiune a economiei, iar sub valoarea de 50 de puncte indicatorul reflectă o contractare a economiei.

  Datele Markit indică faptul că PIB-ul zonei euro ar urma să înregistreze în trimestrul trei din acest an un avans de 0,6%, față de o expansiune de 0,5% estimată pentru precedentele trei luni, notează Agerpres.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top