• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Ioana PetrescuCampania electorală fiind pe ultima sută de metri, la fel sunt și pomenile electorale, scoase la iveală cu o frecvență aproape zilnică deja. Cea mai recentă este creșterea tuturor salariilor din domeniul sanitar și din cel al asistenței sociale cu cel puțin 100 de lei pe lună.

  Mai exact, cei care au în prezent salariul minim pe economie, 900 de lei pe lună, vor avea parte de o majorare în două etape, mai întâi de la 900 la 975, apoi de la 975 la 1.050 de lei pe lună, în timp ce restul vor avea o singură majorare, de la 1 ianuarie 2015, în sumă de 100 de lei brut.

  ”Toate persoanele care nu vor beneficia de creșterea salariului minim pe economie vor avea 100 lei, brut, în plus, în fiecare lună. Azi a trecut ordonanța de urgență prin Guvern. Am avut discuții îndelungate cu sindicatele din Sănătate și asistență socială, am înțeles problemele pe care ei ni le-au explicat, au existat bani numai pentru această majorare”, a declarat ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, citată de Agerpres.

  Efortul bugetar estimat de ministrul Finanțelor este de 270 milioane de lei pe an. Anterior, ministrul Sănătății anunța că vor beneficia de creșterea salariilor circa 300.000 de angajați din sistemul de sănătate.

  Suta de lei promisă în plus la salariu aduce aminte de promisiunea făcută cu 25 de ani în urmă de un personaj de tristă amintire, cu diferența că atunci nu era vorba de campania electorală, ci de calmarea unei mulțimi furioase care se adunase sub balconul prezidențial.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  7 Responses to Sună cunoscut? Oamenii muncii plătiți de la buget vor primi câte 100 de lei în plus la salariu

  1. TeBulescu spune:

   Când spun că ponta e comunist nu greșesc deloc.

  2. cristoiu spune:

   Putina lume mai stie ce promitea Ceausescu inaintea fugii in 1989. Un clip cu acel moment ar face mai mult ca orice articol ! transmis sec,fara comentarii si in regim de CLIP ELECTORAL platit la toate televiziunile .

  3. anca spune:

   Asta ai invatat la Harvard,sa dai pomeni electorale,sa fi mana dreapta a copy paste-ului?Dati cu o mana, prostimea va crede si dupa ce v-ati vazut sacii in car luati cu mai multe maini,adica contribuiti toti la jaful omului amarat care va crede de 25 de ani,dar tot nu invata nimic.

  4. Sorin spune:

   Fa VICTORE,mai dale o suta de lei!!

  5. Liana spune:

   Da,asa a spus si Ceausescu inainte de a fi ucis.Probabil i-au pus si lui Ponta gandul cel rau colegii de partid.

  6. sarah spune:

   eu am inteles de la doamna Hrvard ca ,Speranta noastra ca Ponta isi va Onora Promisiunile facute in campania electorala este Iohannis = Presedinte!!!! Ponta sa ramana Premier sa dea poporului asta ceea ce ne-a promiss…nu sa ne pacaleasca iarasi!!!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top