• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • unicredit-tiriac

  Dobânzile la depozite au scăzut foarte mult în ultimul timp. În afară de unele bănci mici ca TBI Bank sau polonezii de la RIB Bank plus cele greceşti, care într-adevăr demontrează că sunt în căutare de clienţi, celelalte par a spune că nu au nevoie de banii deponenţilor.

  Altfel nu se explică dobânzile real negative, vorba lui Radu Gheţea, pe care băncile mai cunoscute le aplică la depozite.

  Un astfel de fenomen se întâmpla în Elveţia când bancherii dădeau dobânzi real negative ca bogaţii să nu se refugieze în francul elveţian care se aprecia dând exporturile ţării peste cap.

  La Unicredit Ţiriac de exemplu, dobânzile la lei la depozite la termen cu dobândă fixă fără prelungire automată  au ajuns undeva la 2% fenomen semnalat şi de telegrafonline.

  Paginadebănci vă prezintă ce dobânzi practică Unicredit la anumite depozite.

  Mai exact pentru sume mai mici de 10.000 de lei pe 3 luni este 2%, la 6 luni este 2.10% iar la 12 luni este 2.20%.

   

  Să pui dolari în bancă la Unicredit nici nu are rost având în vedere că la acelaşi tip de depozit dobânda este  de 0.50% la 6 luni şi 0.80% la 12 luni.

  Nici alte bănci din cele mari nu practică dobânzi mult mai mari mari astfel că  nu este de mirare că un român din patru a ajuns să investească în aur şi alte metale preţioase conform unui raport Erste Bank.

   

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top