• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, susține că amnistia fiscală se va aplica în cazul companiilor de stat, măsura nefiind aplicabilă persoanelor fizice.

  Șeful finanțelor spune că au fost discuții cu reprezentanții Comisiei Europene și FMI pe acest subiect.

  ”Pentru a da o şansă acestor companii de stat de a fi parte reală la economie, s-a pus în discuţie o astfel de ştergere a acestor datorii istorice, nimic altceva. Ele, dacă au o astfel de situaţie, un restart practic, atunci este situaţia, şansa de a avea proiecte în dezvoltare, de a face împrumuturi la bănci sau din piaţă, pentru a-şi finanţa proiectele pe care vor să le implementeze. Altfel, nemaiputând da ca stat sprijin financiar (…) este clar că undeva, peste câţiva ani de zile, se va pune problema, nu ştiu, închiderii ş.a.m.d.. Şi atunci de ce să stăm să ajungem la o astfel de decizie, când putem să ne gândim la o posibilă relansare a lor în economie”, a spus Teodorovici.

  El a adăugat că amnistia fiscală se referă la companii româneşti.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  3 Responses to Teodorovici anunță amnistie fiscală pentru companiile de stat

  1. artificii spune:

   Dar cine a facut acele datorii ale companiilor de stat? Stiati ca acele companii de stat nu isi platesc impozitele pe salarii, nu platesc TVA si impozit pe profit. Sunt doar niste vaci de muls pentru pilele demnitarilor. Bugetele acelor companii tot din bani nosti se platesc. Treziti-va oameni buni, e furt pe fata. Il intreb pe Domnul ministru: Cand a fost data ultima sergere de datorii la companiile de stat?

  2. ?????? spune:

   Opinați că instituția Consiliului Concurenței ar trebui să intervină și pe piața cursului de schimb valutar pentru a verifica și stabili despre eventuale coordonări ale comportamentelor acelora ce efectuează tranzacții pe piaţa cursului de schimb valutar, care formează cursul valutar ?
   La ce nivel al cursului valutar opinați că ar putea fi propus bugetul pentru anul 2019 ?

  3. jean valjean din salajean spune:

   Domne e bun Radu Tudor asta nu stiu ce mananca de unde bea apa da e bun. Stie lucruri e haios are umor e inteligent se baga peste invitat ii termina frazele…e za best tobacco money can buy.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top