• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • et

  Ministerul Fondurilor Europene intenţionează  să lanseze luna viitoare apeluri de proiecte pentru zone din POSDRU , a declarat ministrul Eugen Teodorovici

  „În octombrie vrem să lansăm apeluri de proiecte pe următorul cadru financiar. Acesta este un obiectiv foarte important și, dacă facem acest lucru, chiar pășim cu dreptul”, a spus Teodorovici pentru Agerpres.

  El a afirmat că în luna septembrie vor fi lansate apeluri de proiecte pe diferite zone din POS DRU pe actualul cadru financiar.

  Apeluri de proiecte se vor lansa în septembrie pe diferite zone din cadrul POS DRU  în special acolo unde indicatorii trebuie să fie atinși. O să fie și un apel pe programul de competitivitate pentru partea de angiografe. Am spus că vom dota spitalele din România cu angiografe astfel încât această problemă în România să nu mai existe”, a spus Teodorovici.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top