• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • teodoroviciMinistrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat că România poate depăşi „temporar” nivelul asumat de deficit bugetar, cu condiţia ca guvernul să prezinte mecanismele de corecţie pe care la va aplica pentru a reveni la ce s-a asumat anterior şi să precizeze perioada de depăşire a deficitului.

  „Noi avem o lege a răspunderii fiscal-bugetare care are acolo un articol care spune foarte clar că, în situaţiile de depăşire a unui deficit asumat de România, putem să avem mecanisme de corecţie pe care le prezentăm şi pe care le aplicăm. Prin lege, suntem lăsaţi, oricare ar fi Guvernul, să avem astfel de depăşiri, sa zicem temporare, a unui astfel de deficit.

  Guvernul îşi asumă acest lucru, are un plan de asfel de măsuri, spune foarte clar pe ce perioadă are o astfel de creştere, deviere de la ceea ce şi-a asumat, şi cu măsuri foarte clare revine la ceea ce anterior şi-a asumat”, a afirmat Eugen Teodorovici, joi seara, la România TV, potrivit Mediafax.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top