• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  volksbank

  Robert Turcescu are obiceiul să posteze din când în când pe blog dar şi pe pagina personală de FB câte un teaser cu rol de avertizare: Tic-tac, tic-tac…Fanii săi de pe Facebook ştiu că atunci când Turcescu bagă un tic-tac, urmează ceva important.

  Ceva asemănător se întâmplă în sectorul bancar  unde un tic-tac se aude tot mai insistent după decizia de la Galaţi în cazul Costache-Volksbank.

  Tic-tac-ul se referă la aşteptarea ca băncile să facă până la urmă un pas înainte şi să facă oferte clienţilor cu credite CHF care doresc soluţii pentru conversia creditului în lei la un curs cât mai aproape de cel iniţial. Nicolae Cinteză, şeful Comisiei de Supraveghere a băncilor a şi anunţat că acest moment nu este departe. Dacă preşedintele Volksbank, Benoit Catel,  va decide să lanseze operaţiunea Iceberg, atunci şi celelalte bănci vor fi nevoite să o urmeze.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Tic-Tac-ul lui Turcescu. Toţi ochii pe preşedintele Benoit Catel

  1. Dorel spune:

   Locuri de munca absolut serioase! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Câştigurile sunt garantate! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dragond45@yahoo.com

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top