• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • anaf_romaniaComplexul Energetic Hunedoara, aflat în insolvenţă din luna ianuarie, şi Televiziunea Română au cele mai mari datorii la bugetul de stat, potivit ultimei actualizări a listei datornicilor, publicată azi de ANAF. Topul este completat de nume mari, ca Auchan, RATB sau Novartis. În listă apare şi OMV Petrom.

  Complexul Energetic Hunedoara este oficial cel mai mare datornic din România la bugetul de stat, cu o sumă restantă de 175 de milioane de lei. Compania a intrat în insolvenţă din ianuarie, fiind sub administrare specială, situaţie care a condus la mai multe proteste din partea muncitorilor.

  Societatea Română de Televiziune este al doilea mare datornic, cu 170 de milioane de lei (numai la bugetul de stat), fiind urmată la mare distanţă de firma Public Games, deţinătoarea reţelei de case de pariuri Public Bet.

  O prezenţă neaşteptată în top este lanţul de hypermarketuri Auchan, cu o datorie de 23,9 milioane de lei.

  La fel de neaşteptată este şi prezenţa pe lista datornicilor a celui mai mare contribuabil din România, OMV Petrom, cu o datorie de 855.000 de lei.

  Sursa>ECONOMICA.net

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top