• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • pmasin

  Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, va avea în 2014 un plafon al garanțiilor de 50 de milioane de lei, potrivit proiectului comunicat de MFP.

  Persoanele fizice cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani vor beneficia de finanțare mai puţin dobânzile și comisioanele bancare și alte sume datorate de beneficiar în baza contractului de credit — care va acoperi maximum 95% din prețul de achiziție.

  Din finanțarea acordată, 50% va reprezenta garanția statului.

  „Persoanele cu vârsta de peste 36 ani (inclusiv) la data aprobării creditului vor beneficia de finanțare — exclusiv dobânzile și comisioanele bancare și alte sume datorate de beneficiar în baza contractului de credit — care va acoperi maximum 90% din prețul de achiziție prevăzut în factura proforma. Din finanțarea acordată, 40% va reprezenta garanția statului”, se arată în proiect.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to TOTUL despre „Prima mașină” – Statul nu finanţează dobânzile băncii   

  1. […] TOTUL despre „Prima mașină” – Statul nu finanţează dobânzile băncii […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top