• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • garantiGaranti, o bancă de talie medie pe piaţa locală controlată de unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Turcia, a ajuns la sfârşitul lunii iunie la un stoc al creditelor acordate companiilor mici şi mijlocii de circa 300 de milioane de euro, după o creştere medie anuală de circa 20% în ultimii patru ani. Valoarea medie a unei finanţări este de de 90.000 de lei, iar numărul de clienţi din rândul IMM-urilor a atins pragul de 25.000.
  Cele mai multe companii finanţate de Garanti Bank, aproximativ 17%, au afaceri în sectorul de distribuţie şi comerţ, urmate fiind de companiile cu activităţi în servicii, în industria medicală şi turism. Peste două treimi din IMM-uri au contractat credite pentru investiţii, în timp ce 30% au solicitat finanţarea activităţii curente.  Depozitele de la IMM-uri au crescut, în medie, cu 40% pe an între 2009 şi 2013.
  Turcii au primit recent un împrumut în valoare de 35 milioane de euro de la International Finance Corporation (IFC), divizia de investiţii private a Băncii Mondiale, pentru finanţarea companiilor mici şi mijloci. Mai mult de jumătate din banii primiţi de la IFC, respectiv 20 milioane de euro, va fi utilizată pentru creditarea companiilor deţinute sau conduse de femei. Sursa: zf.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  4 Responses to Turcii de la Garanti au ajuns în iunie la credite de 300 mil. euro acordate IMM-urilor

  1. we are fans spune:

   Stubbmled accross your site and chosen to have a very quick study, not some tips i usually do, however found your blog excellent. Great to view a site containing great content, as well as makes some sense. Anyway, great write down.

  2. Its for example you read my mind! You seem to know a great deal concerning this, as if you wrote the e-book from it something like that. I think you is capable of doing by % to force the content house a little bit, but rather than that, it is wonderful blog. A very good read. Let me definitely be back.

  3. Outstanding material from you and make along the blogging site in a similar manner.

  4. visit site spune:

   Especially, could be a nice little bit of write down which i’ve see using for a long time lengthy time. Implement of course check-out these internet.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top