• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • fm

   

   

   

  FMI a aprobat o tranşă de 1,4 miliarde de dolari destinată Ucrainei, parte dintr-un program de finanţare ce însumază 17 miliarde de dolari. Programul de finanţare al FMI a fost decis în luna aprilie, iar de atunci Ucraina a primit deja 3.2 miliarde de dolari. Decizia FMI a survenit în urma unui audit asupra finanţelor Ucrainei, în acest moment  criza din estul ţării crescând în intensitate. Statele din Occident au acuzat Rusia că intervine direct în conflictul din Ucraina, iar NATO a cerut Moscovei să stopeze orice intervenţie. Recesiunea din Ucraina s-a accentuat în T2, cu o scădere a PIB de 2,3%, după un declin de 2% în T1.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Ucraina primeşte 1.4 miliarde de dolari de la FMI

  1. click here spune:

   Impress, what follows is a outstanding a part of article which i’ve unearth operating in lengthy very long time. Make on top of that tour excellent online site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top