• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • RaiffeisenUn bărbat din Iași şi-a dat foc, vineri într-un sediu al băncii Raiffeisein din zona centrală a Iaşiului, potrivit bzi.ro. Șefa sucursalei a reușit săoprească focul stropindu-l pe bărbat cu un stingător. Ulterior, au intervenit pompierii pentru a preveni un incendiu. În prezent este internat la Spitalul Sfântul Spiridon din localitate, cu arsuri pe 5% din suprafața corpului.

  Potrivit reprezentanților băncii, citați de bursa.ro, bărbatul ar fi avut un produs de economisire cu asigurare de viață la o firmă specializată, pentru care achita ratele la agenția respectivă. Potrivit informațiilor oferite de Raiffeisen, omul ar fi trebuit să plătească vreme de trei ani ratele pentru asigurarea de viață, urmând ca ulterior produsul să devină unul de economisire. Bărbatul se pare că a plătit primele 10 rate, după care a dorit să-și retragă banii, însă i s-a spus că acest lucru nu este posibil până la expirarea termenului de trei ani.

  Pe de altă parte, potrivit presei ieșene, se pare că bărbatul ar fi strigat, înainte de a-și da foc: „Mi-aţi luat banii copiilor mei şi mi-aţi luat casa!”.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to Un bărbat și-a dat foc într-o agenție Raiffeisen din Iași

  1. BOICOT IMPOTRIVA BANCILOROR spune:

   E timpul sa ne unim toti care am luat credit in valuta si sa le cerem bancilor conversia in lei la cursul de la data acordarii. Nu ne faceti conversia nu va mai platim. Daca vom fi uniti vom castiga, aceasta este solutia pentru ca BNR-ul, Guvernul si bancile nu vor lua masuri. Nu vedeti ca au trecut doua luni si nu au facut nimic. Asadar la REVOLUTIE IMPOTRIVA BANCILOR. TRAIASCA LEUL.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top