• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Banca Europenă de Investiții (BEI) a agreat cu UniCredit Bank un împrumut de 50 de milioane euro.

  Aceasta este prima finanțare cu o bancă comercială locală care se încadrează în Fondul european pentru investiții strategice (EFSI) din România.

  UniCredit Bank va folosi creditul pentru a finanțări inovatoare — cu criterii InnovFin — sau proiecte mai riscante ale întreprinderilor mici și mijlocii (IMM), companiilor de dimensiuni medii, start-up-urilor și firmelor care promovează angajările, îndeosebi locuri de muncă pentru tineri.

  Șeful UniCredit Bank, Rasvan Radu, a afirmat: „UniCredit Bank este angajată ferm în finanțarea economiei reale a României. În acest context, noul acord de împrumut și angajamentul nostru ferm de sprijinire a investițiilor clienților noștri ne va permite să facilităm în și mai mult dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM), companiilor de dimensiuni medii, start-up-urilor și firmelor care inovatoare din diverse sectoare economice din România, furnizând acces mai ușor pentru a finanța la prețuri mai bune. Un punct central va fi îmbunătățirea accesului la finanțarea împrumuturilor pentru proiectele inovatoare, compatibile cu inițiativa „InnovFin EU Finance for Innovators” susținută de Orizont 2020″.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top