• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • "septimiu postelnicu unicredit bank"UniCredit Bank a anunțat numirea lui Septimiu Postelnicu în funcția de head of retail division al băncii.

  Mandatul său a fost autorizat de către Banca Națională a României.

  El are o experienţă de peste 18 ani în domeniul serviciilor financiare, în poziţii manageriale din zone diverse de business – atât comercial, cât şi operaţional, potrivit informaţiilor transmise de bancă. În perioada 2004-2006, Postelnicu a fost managing director al HVB Leasing România, iar între 2006 – 2008 a fost CEO şi respectiv Coordonator de integrare UniCredit Leasing – HVB Leasing în cadrul UniCredit Leasing Corporation. În 2009, el s-a mutat la Milano, ocupând poziţia de head of global Services al UniCredit Leasing, coordonând ariile de organizare, logistică, IT şi securitate pentru Europa Centrală şi de Est. În această perioadă a fost membru al Comitetului Executiv şi membru al Comitetului de Supraveghere al subsidiarelor UniCredit de leasing din Ucraina, Slovenia şi ţările Baltice. Postelnicu a devenit în 2010 head of Global Banking Services în UniCredit Bank România, responsabil de IT, operaţiuni, securitate şi organizare, coordonând proiecte majore – precum cel de achiziţie a portofoliului de clienţi preluat de la The Royal Bank of Scotland plc – sucursala România şi pe cele de transformare şi digitalizare ale băncii în România.

  „Ne propunem ca, pe termen mediu, să atingem pragul de un milion de clienţi în România şi să devenim un jucător de top în zona de retail bancar digital – inovând şi investind constant pentru a le oferi clienţilor noştri cele mai moderne instrumente şi canale de interacţiune cu banca”, a declarat Postelnicu, potrivit unui comunicat.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top