• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • antoaneta-curteanuUniCredit Leasing  a acordat finanţări pentru bunuri în valoare de 338 milioane euro,  iar profitul consolidat al activităţilor de leasing s-a majorat cu 15%, la 5,5 milioane euro.
  Aici sunt incluse volumele de leasing operaţional ale UniCredit Fleet Management, în cuantum de 43,5 milioane euro,

  Portofoliul companiei UniCredit Leasing Corporation  a crescut cu 11%, la 750 milioane euro, valoarea noilor finanţări fiind de 242.7 milioane de euro.

  Unicredit Leasing areo activitate şi pe segmentul  second-hand unde a înregistrat o dublare, de la 9,7 milioane euro în 2014 la 19,4 milioane euro în 2015.

  Leasingul de autovehicule a consemnat o creştere de 23%, iar cel de camioane şi semiremorci a avansat cu cu 31%.

  În ceea ce priveşte structura categoriilor de echipamente finanţate, echipamentele agricole deţin o pondere de 26% din totalul valorii echipamentelor, urmate de cele pentru construcţii cu 20%, echipamentele pentru industria FMCG cu 8% şi echipamentele medicale cu 8%.

  Volumele de leasing operaţional au înregistrat o creştere de 30% faţă de anul anterior, UniCredit Leasing Fleet Management având o flotă de 2.650 de autoturisme, iar pentru o mare parte dintre acestea furnizează şi servicii de management al flotei.

  Pe segmentul intermedierii asigurărilor, UniCredit Insurance Broker a realizat anul trecut o valoare a primelor intermediate de 145 milioane lei.

  UniCredit Leasing îşi propune în acest an să finanţeze în continuare IMM-urile, segment pentru care a finalizat anul trecut alocarea fondurilor obţinute in 2014 de la Banca Europeană de Investiţii, în valoare de 50 milioane euro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top