• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • parlamentPreședintele UNPR, Valeriu Steriu, a anunțat că partidul său va monitoriza comportamentul băncilor pentru a se asigura că nu vor avea o atitudine „abuzivă” față de consumatori după promulgarea legii dării în plată.

  „În urmă cu exact două săptămâni, legea dării în plată trecea, pentru a doua oară, de plenul Camerei Deputaților. Atunci au votat 207 deputați pentru lege. Acești 207 deputați vorbesc în numele a 14,5 milioane de români, potrivit normei de reprezentare. Ieri, președintele Iohannis a promulgat legea și deja vedem cum reprezentanții instituțiilor financiare încep să amenințe în diferite moduri cetățenii și, implicit, statul român, fie cu creșterea costurilor de creditare, fie cu sesizarea la Curtea Constituțională. Vreau să anunț că UNPR va monitoriza conduita băncilor din România, pentru a ne asigura că acestea nu vor acționa agresiv și abuziv față de cetățeni după promulgarea legii dării în plată”, a spus Steriu, potrivit unui comunicat.

  Reprezentații UNPR nu exclud audierea bancherilor în Parlament, dacă observă un comportament „abuziv” în relația cu clienții lor.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top