• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bani multiAutoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), din subordinea Ministerului Agriculturii, invita firmele mici si microintreprinderile sa se inscrie in Catalogul IMM.

  Astfel, anteprenorii pot obține consultanta gratuita din partea statului pentru a obtine mai usor fondurile europene destinate societatilor cu raspundere limitata (SRL), persoanelor fizice autorizate (PFA) si altor mici firme care fac afaceri non-agricole in mediul rural.

  Indiferent in ce județ, în ce sat, comună își desfășoară activitatea IMM-ul, pot fi înregistrate doar micro-întreprinderile sau întreprinderile mici care își desfășoară activitatea în zona rurală, mentioneaza insitutia.

  Reamintim ca micile firme din Romania pot obtine fonduri europene de pana la 70.000 de euro, respectiv, maximum 200.000 de euro, in doua linii de finantare europeana: sumbasurile 6.2 si 6.4 din PNDR, pentru afacerile non-agricole din mediul rural, potrivit startupcafe.ro.

  Continuă pe startupcafe.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top