• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • vangroningen

  Cine depune 10.000 de lei la bancă pe un an poate ridica de la bancă maximum 300 de lei şi doar dacă alege o bancă de talie mică.

  TBI Bank sau Romanian International Bank (RIB), au dobânzi mai bune decât băncile mari.  În schimb,  Raiffeisen, UniCredit sau BCR, acordă clientului un câştig net de 140-180 de lei.

  Dobânzile nominale la un depozit în lei cu scadenţa la un an variază între 1,75% (la Raiffeisen) şi 3,65% pe an (la RIB).

  Mai multe bănci de talie mare au coborât sub 2% cu dobânzile la depozitele pe una sau trei luni (măsură prin care vor să descurajeze econo­misirea pe termen scurt), dar austriecii de la Raiffeisen sunt primii care iau decizia radicală de a plăti sub 2% pe an şi clienţilor care îşi ţin banii la bancă timp de un an, indi­fe­rent de sumă, conform zf.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top