• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • vigConcernul austriac Vienna Insurance Group, prezent şi pe piaţa din România, a anunţat miercuri că în 2015 profitul său net a scăzut cu 67% până la 172 milioane de euro, sub estimările analiştilor care mizau pe un rezultat de 299 milioane euro, ca urmare a deprecierii operaţiunilor sale din România şi Polonia care s-au adăugat deprecierilor anterioare ale sistemelor IT ale celui mai mare grup de pe piaţa asigurărilor din Austria şi Europa Centrală şi de Est, relatează Bloomberg.
  „Pe lângă scăderea veniturilor financiare şi a deprecierilor efectuate în trimestrul al treilea din 2015, deprecierile suplimentare ale activelor intangibile au afectat rezultatele noastre. Aceste au apărut ca urmare a unei viziuni mai prudente privind evoluţiile din România şi a modificării taxelor în Polonia”, a informat Vienna Insurance Group într-un comunicat de presă.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top