• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • A sign with a logo of Gazprombank for Visa, MasterCard and Union Card is seen on the door of a shop in St. Petersburg

  Sistemul internațional de plăți Visa poate rămâne pe piața rusă numai în cazul în care este permisă păstrarea  propriului set de reguli, a transmis  divizia rusă a companiei  într-un efort de a negocia pe legea adoptată recent , care reglementează normele privind sistemele de plăți care operează în Rusia.

  Andrew Torre , CEO al diviziei locale Visa , a stabilit o serie de condiții într-o scrisoare trimisă către Banca Centrală rusă pentru ca să își continue activitatea în țară ,  păstrând dreptul de a stabili tarifele pentru serviciile sale în mod independent. Între timp , Visa vrea să fie în măsură să utilizeze propriul sistem de operațiuni și solicită să nu se imprime logo-urile altor sisteme de plăți pe cardurile sale bancare.

  La inceputul acestui an , guvernul rus a decis să-și diversifice piața de tranzacții bancare electronice , după ce SUA și Uniunea Europeană au impus sancțiuni împotriva Moscovei . Sistemele de plată americane Visa și MasterCard au emis 175 de milioane de carduri pentru clienții lor ruși , reprezentând 80 la sută din totalul cardurilor bancare din Rusia .

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top