• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • volksbankVolksbank a reacționat în cele din urmă la informațiile privind oferta de conversie a creditelor din franci elvețieni în lei la un curs mai mic decât cel din piață. Într-o informare de presă, banca recunoaște că are în lucru o astfel de ofertă, ale cărei detalii nu sunt încă finalizate.

  Iată mai jos poziția băncii:

  ”Cu privire la informaţiile conform cărora Volksbank România urmează să lanseze o ofertă pentru clienții cu credite în franci elvețieni (CHF), dorim să facem următoarele precizări:

  – Volksbank încearcă întotdeauna să acţioneze în intereseul clienților săi pentru a găsi soluții la nevoile acestora;

  – În ceea ce priveşte creditele în franci elvețieni (CHF), într-adevăr, banca studiază mai multe scenarii şi lucrează la diferite soluții pentru a-şi ajuta clienţii la plata datoriilor;

  – Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu o soluţie cât mai adecvată, banca lucreză încă la clarificarea ultimelor detalii ale ofertei”

  Marți au apărut pe internet materiale promoționale ale băncii care făceau referire la o ofertă de conversie a creditelor din franci elvețieni în lei, după aplicarea unei reduceri a soldului curent. Operațiunea ar fi echivalat cu conversia la cursul de 2,38 lei/CHF. Inițial, banca nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Volksbank, despre conversia creditelor: ”lucrăm la ultimele detalii ale ofertei”

  1. Cristina spune:

   Astia or sa atraga cea mai mare cota de piata in urmatorii ani……deoarece sunt aproape de clienti, pierd pe termen scurt, dar castiga pe termen lung. Asa se gandeste o afacere, nu ca celelalte banci flamande. Bravo lor. Respect daca fac asta.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top