• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • dezv

   

  UPDATE ora 22. Clienta Nicoleta Costache, care a obținut la Galați o decizie favorabilă împotriva Volksbank nu ar fi avut un avocat, cel puțin la înfățișările pe fond.

  În schimb, Nicoleta Costache ar fi directoarea unei filiale bancare din Galați, ceea ce ar putea explica decizia renunțării la expertiza juridical, dacă este reală informația.

  Avocatul Gheorge Piperea a anunţat că prin asociaţia sa Parakletos a depus la Tribunalul din Galaţi o cerere de intervenţie în dosarul de revizuire a deciziei  din iunie 2014 în cazul Costache-Volksbank.

  Concret, banca vrea să întoarcă decizia iniţială a instanţei, decizie prin care s-a dispus în premieră în Romania conversia în lei a creditului în franci elveţieni (CHF) şi îngheţarea cursului de schimb la data acordării creditului (2007, 1,8 lei per CHF, plus marja de 10% faţă de cursul iniţial.

  Piperea urmăreşte ca prin această cerere în interesul intimatei -reclamante să intervină în proces .

  Avocatul Piperea este specialistul numarul 1 in lupta cu clauzele abuzive.

   

  Dosarul s-a format la cererea băncii (revizuienţă-pârătă) şi, deşi nu sunt şanse serioase pentru o decizie favorabilă bancii, e important să fim acolo, întrucât speţa interesează toţi consumatorii, iar Parakletos e o asociație pentru protecția consumatorilor, a precizat Piperea.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  7 Responses to UPDATE. Volksbank nu scapă de PIPEREA nici la Galați

  1. Appreciate you sharing, great blog post.Much thanks again. Really Great.

  2. Lidia Sysyn spune:

   At a later date when year Bowerman renumerated students $35 that will deign a hallmark in which building venture. He hasn’t been ecstatic with your”Swoosh” That the scholar located yet it was to subsequent get to be the spinal of a Nike pr and promotions, A well-being symbolic representation, Which includes national tattoo. Nike very early grew to hands down i would say some sort of director appearing as part of specific sport sandals sales events or trend,

  3. We’re really Glad i ran across this web site.Added allenchu.4rtofclean.com to my bookmark!Consider my Kissing Guide !

  4. Ethel Bundley spune:

   350909 163209This web site is my inspiration , really excellent layout and perfect subject matter. 949856

  5. Incredible, they can be a ideal portion of post which has been track down about well original. Complete on top of that pay a visit these web-site.

  6. eu spune:

   Partial adevarat..draftul e acelasi…depinde cand ai semnat..ce tip de contract..

  7. Corleone spune:

   O miscare previzibila de marketing, ca multe altele. Dansul promoveaza actiunile altora si mai putin pe ale sale. Daca vroia sa intervina trebuia sa o faca in recurs, acum in caile extraordinare este cam tardiv. Cererea ii va fi respinsa. Dar auto-intitulatul Robin Hood cum ne-a invatat de fapt, stie sa profite magistral de orice situatie pentru cimentarea imaginii sale. Blamam bancile de clauze abuzive si publicitate inselatoare, dar nu cumva si altii au aceleasi practici? E drept nu atat de grave, dar tot ilegale sunt. De ce nu se spune ca doar anumite contracte pot beneficia de denominare? Nu are nicio legatura cu creditele in CHF. Faptul ca ai CHF nu inseamna ca poti beneficia de speta aceasta. Totul este pe clauze contractuale. Pacat, mare pacat pentru ca oamenii sunt indusi in eroare.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top