• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • BT & Volksbank_7.04.2015Achiziţia Volksbank România a fost încheiată cu brio de către Banca Transilvania, conform unui anunţ făcut azi de bancă. În acest moment se poate spune că banca care a ţinut capul de afiş în 2015 prin controversele create şi procesele cu clienţii, nu mai există.

  Volksbank a fost radiată de la Registrul Comerţului în 31.12.2015 , fosta bancă fiind acum încorporată în Banca Transilvania.

  Volksbank a avut o dezvoltare accelerată în doar câţiva ani de la acest lucru venind şi picajul ulterior al băncii.

  În 2004, banca nu era în primele 20 de bănci în timp ce în 2009 ajunsese pe locul trei printr-o politică agresivă de creditare.

  „Am pornit la drum în acest proiect cu gândul că dorim să păstrăm clienţii Volksbank România, să construim, de la început, o relaţie pozitivă. Ei au fost prioritatea noastră. La momentul achiziţionării VBRO am făcut public angajamentul faţă de aceştia, pe care l-am respectat: aproximativ 34.000 de clienţi Volksbank România au beneficiat de reduceri şi de beneficii din partea BT.
  In total, a fost acordată clienţilor VBRO o diminuare a datoriei totale de 1,5 miliarde de lei prin oferta care a constat în restituirea comisionului de risc pentru credite indiferent de monedă, prin oferta de discount-uri pentru conversia creditelor în franci elveţieni, respectiv prin diminuarea automată a datoriei totale pentru creditele curente. Efortul uman din partea echipelor ambelor bănci este remarcabil: de exemplu, în cadrul ofertei CHF au fost organizate 35.000 de întâlniri între clienţii VBRO şi echipele BT și Volksbank România”, transmite Banca Transilvania într-un comunicat.

  „Acum avem 2,2 milioane de clienti BT, din care ≈10% provin de la VBRO. Ne-am marit echipa, asa incat din cei 7.300 de angajati, aproape 400 de persoane sunt din echipa Volksbank Romania. Impreuna dorim sa construim cea mai buna banca din Romania in relatia cu clientii nostri”, transmite BT.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top