• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • card bancarMinisterul Finanțelor este pe cale să intre în rândul lumii din punctul de vedere al ușurinței de a plăti impozitele. Potrivit unui comunicat al procesatorului de plăți electronice Mastercard, Trezoreria Statului va deveni acceptator al plăților cu carduri Martercard și Maestro, fiind prima dată când impozitele vor putea fi plătite cu cardul.

  „Proiectul actual, care permite licenţierea directă a Trezoreriei Statului şi ataşarea unei soluţii de plată la Spaţiul Virtual Privat este, de fapt, soluţia optimă pe care o căutam, atât pentru contribuabili, cât şi pentru stat. Ea permite posesorilor de carduri MasterCard şi Maestro să-şi plătească nu unele taxe, ci toate taxele şi impozitele, de oriunde din ţară ar decurge acestea, într-un singur loc, printr-o singură soluţie de plată”, a declarat directorul general al Mastercard România, Cosmin Vladimirescu, citat de Mediafax.

  Plățile cu cardul ar putea deveni operaționale în luna martie 2015, fiind vorba atât de plăți la ghișeele Trezoreriei cât și de plăți online. Prin această modalitate vor putea fi plătite toate impozitele și taxele, atât cele gestionate de ANAF cât și cele ale autorităților publice locale și ale altor instituții publice. Este de așteptat ca între timp să fie implementată această soluție de plată și pentru alte carduri decât cele emise de Mastercard.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top