• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • aur BNRAurul a câştigat peste 20%, în primele 6 luni fiind considerat în acest moment cel mai bun plasament pentru un investitor.
  „Toate clasele de active de refugiu tradiţionale s-au descurcat excelent în aceeaşi perioadă. Bondurile guvernamentale americane cu scadenţe lungi au avansat cu 15% (cele britanice aducând randamente totale record, de peste 20%), yenul s-a apreciat cu 16%, iar sectoarele defensive de pe bursa americană de acţiuni, precum utilităţile, au câştigat până la 21%”, a spus Michi Nichişoiu de la Tradeville conform Bursa.
  Activele de refugiu au devenit acum la mare preţ  după evenimentele din ultimul timp.

  Ciclul de normalizare monetară destul de incoerent în SUA, referendumul pentru Brexit , şi crizele de pe bursa din China au readus la putere aurul şi yenii.
  „Aprecierea yenului japonez generează îngrijorări severe la Tokyo, iar banca centrală ar putea interveni oricând împotriva propriei monede. Cotaţiile bondurilor guvernamentale sunt la maxime record – iar o pondere semnificativă a pieţei globale afişează deja dobânzi zero sau negative. În schimb, cotaţiile curente ale aurului sunt încă departe de maximele record înregistrate în 2011 (aproape de 1.900 dolari/uncie), iar mărimea alocărilor de aur la nivelul fondurilor de investiţii este încă foarte mică în raport cu alte clase de active defensive”, a spus specialistul.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top