• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • "daniel zamfir lege conversie"Senatorul PNL Daniel Zamfir, initatorul Legii darii in plata, a anuntat ca parlamentarii juristi vor dezbate saptamana viitoare un amendament depus de el la proiectul unei legi privind conversia creditelor la cursul istoric.

  „In urma discutiei pe care am avut-o astazi cu presedintele Comisiei Juridice Bogdan Ciuca si cu vicepresedintele Ciprian Nica, amendamentul pe care l-am propus la Legea conversiei va fi luat in discutie saptamana viitoare”, a scris Zamfir pe Facebook.

  Liberalul a explicat pe 8 iunie in ce consta amendamentul pe care l-a propus.

  „Am depus un amendament la legea conversiei, cea ieşită din Senat, împreună cu colegi de la PSD, un amendament care spune foarte clar că acea conversie se va face la cursul istoric, adică la dată acordării creditului. Că atare, cred că avem întrunite toate elementele că să putem amendă această lege în sensul în care am spus: şi anume conversia să se facă la curusl istoric, adică la data semnării contractului”, spunea parlamentarul la inceputul acestei luni.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to Zamfir (PNL): Amendamentul CONVERSIEI la curs istoric, discutat saptamana viitoare

  1. Mihaita spune:

   Dragi romani, oare în tara asta va mai răsari soarele și pentru cei înșelați de mafioți bancari?
   Cred ca ar fi un vis foarte frumos pentru romani, ca creditele în valuta sa fie convertite la cursul istoric, asa am mai scăpa și noi de birul mafioților bancari, care s-au îmbogățit, fără rușine prin creșterea valutei și prin distrugerea Romanilor păcaliți. Așteptam cu sufletul la gura rezolvarea acestei situați. Dragi parlamentari ajutați-ne și trceti prin parlament, cât mai repede legea convertiri francului la cursul istoric. Asa mai credem și noi romani în dvs. și o sa mergem cu mai mare bucurie sa va votam în iarna. Daca Isărescu se opune, o sa vadă el cine sunt Romanii adevărați, sa nu uite ca face parte din poporul Roman, care la lăsat peste 25 ani la conducerea BNR, pentru a se îmbogăți-îmbuiba, pentru multe generați de ale sale, de acum încolo.

  2. oros vlad spune:

   Domnule Zamfir ne-am pus sperante mari in initiativa dumneavoastra pentru amendamentele la legea conversiei CHF-ului in lei la curs istoric explicati-ne care sunt motivele pentru care ati abandonat acest amendament care pentru multa lume ar fii o mana cereasca . Va rugam din suflet sa continuati!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top