• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • "daniel zamfir gheorghe piperea"Senatorul PNL Daniel Zamfir a venit cu precizări după ce liderii partidului au spus că nu susțin proiectul plafonării dobânzilor IFN-urilor și băncilor.

  „Ideea plafonării dobânzilor-dobanda de referință a BNR plus 50%- o regăsim în OG 9/2000 la art. 5 inițiată de fostul premier ministru Isărescu și în OG13/2011.
  În luna august a acestui an, BNR, prin vocea dlui Vasilescu transmitea faptul că în situații deosebite, și alte țări din Europa precum Germania, Franța, Marea Britanie, Slovenia, Slovacia s-au luat aceste decizii, prerogativa fiind a Parlamentului.Ei bine, inspirați fiind de Ordonanta dlui Isărescu din anul 2000 întărită de poziția consilierului sau, am completat acum OG13/2011.

  În ceea ce privește devierea de la linia partidului, eu nu știu vreo decizie a PNL care să susțină necondiționat practicile IFN-urilor și bancilor. Eu cred că altul este motivul avertismentului de excludere pe care l-am primit astazi”, a scris Zamfir pe Facebook.

  Senatorul a mai spus că proiectul său a fost semnat de mai mulți senatori și deputați „cu greutate” în partid.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top