• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • zamfir pipereaSenatorul PNL Daniel Zamfir, inițiatorul proiectului de lege privind darea în plată, susține că forma legii adoptată de deputații juriști va rămâne neschimbată la votul final din plen.

  În versiunea amendată a proiectului se prevede aplicarea dării în plată pentru credite mai mici de 250.000 de euro. Mai mult, legea ar urma să se aplice și celor aflați în executare silită și celor la care executare silită s-a încheiat.

  „Incredibil!!! Am reusit!!! Am scos o lege buna de care va beneficia majoritatea covarsitoare a celor care au luat credite cu ipoteca! Practic nu se mai poate intampla nimic in plen!”, a scris Zamfir pe Facebook.

  Proiectul se va aplica doar în cazul în care creditul a fost folosit pentru cumpărarea unei locuințe sau a unei bucăți de teren pe care sa se construiască o locuință, potrivit unui amendat votat ieri în Comisia juridică de la Camera Deputaților.

  „Legea darii in plata a trecut cu bine de Comisia juridica a Camerei deputatilor. Acum mai avem nevoie doar de vant in panze”, a scris și avocatul Gheorghe Piperea, autorul proiectului de lege, după vot.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top